شهردار قدس در گفت و گو با خبرنگار مهر، اظهار داشت: هدایت آب های سطحی و سرگردان همواره یکی از الزامات اساسی در هر منطقه ای به شمار می رود که شهر قدس نیز از این قاعده مستثنی نیست.
وی افزود: یکی از نارسایی ها در این حوزه، معطوف به انتقال غیر اصولی آب های سرگردان و سطحی پس از بارش نزولات آسمانی از نقاط شمالی شهر به محدوده جنوبی می شود که در این دوره، سعی می شود با اعمال روش هایی قاعده مند و استاندارد از چنین شیوه هایی اجتناب شود.
شهردار قدس عنوان کرد: احداث ۱۰ کانال به عرض یک و عمق سه متر، فنی و اصولی به نظر نمی رسد بلکه باید با شاخه بندی و تقسیم بندی صحیح، امر انتقال چنین آب هایی عملیاتی شود.
کولیوند گفت: یکی دیگر از ضعف ها و محدودیت های موجود در منطقه قدس، غیر جذبی بودن چاه های آن است زیرا بستر زیرین زمین سنگی است و امکان جذب آب در آن وجود ندارد.
وی افزود: با بهره برداری از سیستم فاضلاب، ۹۰ درصد از مشکلات و محدودیت های موجود در این عرصه قابل رفع خواهد بود.
شهردار قدس عنوان کرد: طرح فوق در فاز نخست به بهره برداری رسیده که قابلیت پوشش پنج هزار انشعاب را دارد و امیدواریم با گسترش و تسری آن به اقصی نقاط شهر، مشکلات این بخش به حداقل ممکن کاهش یابد.
کولیوند یادآور شد: بهبود و ارتقای شیوه انتقال و هدایت آب های سطحی از اولویت های جدی مدیریت شهری قدس است و با تلاش های انجام شده، طرح مطالعاتی آن در دستور کار قرار گرفته که با اجرای آن، شاهد توفیقات سازنده ای در انتقال آب های سرگردان در مناطق متعدد این شهر خواهیم بود.
نظر شما